Program szkolenia

Celem szkolenia jest nabycie wiedzy i praktycznych umiejętności rzeźbienia i tworzenia różnorodnych dekoracji z owoców i warzyw.

Zakres szkolenia:

  • narzędzia do carvingu: typy, rodzaje, sposoby używania i konserwacji
  • sposoby zabezpieczania i pielęgnacji wyrzeźbionych prac
  • rzeźbienie motywów kwiatowych w owocach i warzywach
  • tworzenie dekoracji sztuki carvingu poprzez łączenie pojedynczych rzeźb

Dokument potwierdzający ukończenie szkolenia

Na zakończenie uczestnicy otrzymają zaświadczenie o ukończeniu kursu „Carving – sztuka tworzenia dekoracji owocowych i warzywnych”.

Szczegóły

Kurs trwa 16 godzin dydaktycznych.

Prace naszych kursantów

2015-05-06 12.26.49IMG_18552015-05-06 12.26.46IMG_1853

2015-12-11 15.00.552015-12-11 15.01.172015-12-11 15.01.432015-12-11 15.01.32

Byłeś uczestnikiem tego kursu? Prześlij nam swoją opinię.

5 × 3 =